Турнір з міні-футболу на кубок European Business Association

30.07.2018

Наприкінці липня команда Vega прийняла участь у традиційному щорічному турнірі із міні-футболу на кубок ЕВА (European Business Association) 2018. Протягом двох днів на столичному стадіоні «Олімп» йшли безперервні ігри, що були наповнені цікавими моментами, вражаючими голами, надзвичайною згуртованістю та неперевершеним командним духом команд-учасниць.

Компанія Vega була представлена на турнірі командою гравців з числа співробітників київського та одеського офісів, а також активною групою уболівальників.

Перша гра на груповому етапі склалася успішно для нашої команди, яка показала хороший рівень та безумовно перемогла команду DSV Logistics. У другому відбірковому матчі групи проти сильної команди Global Logic Ukraine наші гравці поступилися в упертій боротьбі, тримаючи в напрузі до останнього і суперника, і уболівальників.

В останній грі групового етапу з командою Zeppeline Ukraine через травми кількох наших гравців шанси на позитивний результат були невеликі. Але незважаючи на результат, до плей-оффу команда Vega все ж пройшла.

У другий ігровий день в раунді плей-офф турнірна сітка вже за традицією звела наших футболістів з майбутнім переможцем турніру – командою Farmak.

Турнір показав, що навіть з професійними командами, що регулярно приймають участь у турнірах, наші Vega-гравці можуть гідно конкурувати. І незважаючи на той факт, що турнір завершився для наших хлопців в першому раунді плей-офф, і команда, і вболівальники Vega отримали величезний заряд позитиву та спортивного драйву.