Wi-Fi від Vega для відвідувачів «Нерубайських катакомб»

14.05.2018

Тепер усі відвідувачі меморіального комплексу «Нерубайські катакомби», що на Одещині, зможуть вільно користуватися бездротовим інтернетом. Wi-Fi-зону на території меморіалу побудував і запустив національний телеком-оператор Vega.

Чергову зону вільного інтернету Vega відкрила в рамках програми розвитку відкритого інтернету в українських містах, яку компанія започаткувала ще минулого року.

«Такі проекти – своєрідний внесок у розвиток технологій в Україні та підвищення їх доступності. В свою чергу вільний доступ до світової мережі на територіях таких історичних пам’яток посилює туристичну привабливість нашої країни, адже Wi-Fi замінює дорогий для туристів роумінг, і нам як національному телеком-оператору завжди приємно долучатися до такої місії», – прокоментував Денис Плачинда, заступник Генерального директора.

Користувачі зможуть безкоштовно підключитися до Wi-Fi-мережі без обов'язкової авторизації. Швидкість передачі даних може змінюватися в залежності від завантаженості каналу, але залишатиметься досить комфортною для одночасного користування 500 осіб.

Нерубайські катакомби – водночас історичне і таємниче місце, яке входить до найбільш рекомендованих туристичних цікавинок Одеської області.

«Наш комплекс – один із небагатьох в Україні підземних музеїв. Це незвичайний культурний простір, що приваблює відвідувачів історичною спадщиною, героїчним минулим та загадковими легендами. Сучасний інтернет-зв’язок від Vega дозволить туристам, знаходячись на території, легко дізнаватися з мережі цікаві факти про це унікальне місце та миттєво ділитися інформацію», – відмітив директор музею Олександр Овсюк.

Нагадаємо, що Національний телеком-оператор Vega вже відкрив понад 100 Wi-Fi точок і не збирається зупинятися на досягнутому. Українці та гості країни можуть користуватись вільним доступом до мережі інтернет на Поштовій площі у Києві, в Стамбульському парку в Одесі та в багатьох інших місцях.