Оплачуйте Інтернет через Portmone по телефону!

12.12.2010

Телекомунікаційна група Vega спільно з платіжною інтернет-системою Portmone.com надала всім своїм абонентам можливість оплачувати послуги доступу в Інтернет без комісії платіжною картою з будь-якого телефону.

Щоб зробити оплату, потрібно подзвонити за номером телефону Portmone.com (044) 200-09-08 і, згідно з голосовими підказками, ввести з клавіатури телефону необхідні дані: ID особового рахунку, суму платежу, номер платіжної карти, термін її дії та CVV2-код. Гроші зараховуються на рахунок в режимі он-лайн.

До оплати приймаються міжнародні платіжні картки Visa, Visa Electron і Mastercard, видані будь-яким українським або міжнародним банком. Також приймаються картки класу Mastercard Cirrus/maestro, видані «Райффайзен Банк Аваль» та АБ «Укрсоцбанк».

Мінімальна сума поповнення рахунку - 5 грн. Грошові кошти зараховуються на рахунок абонента в режимі он-лайн. При здійсненні платежу через домашній телефон реєстрація в системі Portmone.com не потрібна. Вартість дзвінка на прямий міський номер Portmone.com відповідає обраному тарифному плану абонента.