Vega: будьте гарними та здоровими разом з «Аптекою Доброго Дня»!

28.12.2014

Зовсім скоро у наші двері постукають самі довгоочікувані і чарівні свята – Новий Рік та Різдво! У цю пору особливо хочеться порадувати рідних та близьких приємними сюрпризами, а також зустріти свята у відмінному самопочутті та настрої. Телекомунікаційна група Vega подбала про те, щоб Ви змогли порадувати приємними новорічними подарунками коханих людей, а також зміцнити Ваше здоров'я прямо сьогодні!

Приймайте участь в акції, яку оператор проводить спільно з мережею аптек «Аптека Доброго Дня» у рамках Програми лояльності від Vega: з 1 по 31 січня 2015 року тільки для абонентів Vega – користувачів послуг телефонії та Інтернету (юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих у Особистому кабінеті) при купівлі косметики та лікарських препаратів у мережі «Аптека Доброго Дня» діють спеціальні умови.

Щоб скористатися пропозицією, роздрукуйте з Особистого кабінетуі сертифікат з акційними купонами і віддайте касиру у аптеці мережі «Аптека Доброго Дня» необхідний купон при оплаті покупки. У період акції Ви можете роздрукувати і використати необмежену кількість сертифікатів.

Акція діє в містах: Київ, Бориспіль, Вишневе, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Чернівці, Харків, Полтава.

Асортимент продукції та деталі адресної програми на www.add.ua або за телефонами гарячої лінії мережі аптек «Аптека Доброго Дня» 0800 500129.

Залишайтеся завжди здоровими та гарними! Телекомунікаційна група Vega і мережа «Аптека Доброго Дня» бажають Вам незабутніх новорічних та різдвяних свят!