Vega розпочинає співпрацю з платіжними системами «Єдиний гаманець» і Plategka.com

01.12.2010

Телекомунікаційна група Vega розширює канали прийому платежів за послуги зв'язку і розпочинає співпрацю з платіжними системами «Єдиний гаманець» (www.w1.ua) та Plategka.com. Через них абоненти компаній «Фарлеп-Інвест», «Оптіма Телеком» і «Фарлеп-Телеком-Холдинг», які входять до групи Vega, можуть оплачувати послуги доступу в Інтернет і телефонії в 39 містах України.

Платіжні сервіси Plategka.com і «Єдиний гаманець» дозволяють оплачувати послуги зв'язку від Vega через Інтернет, використовуючи платіжні карти та електронні гроші WebMoney. До оплати приймаються платіжні карти Visa, Visa Electron и Mastercard, видані будь-яким українським або міжнародним банком. Для оплати послуги Інтернет необхідно знати свій ID особового рахунку, для оплати телефонії - номер телефону.

Комісія при оплаті послуг через «Єдиний гаманець» з абонентів Vega не стягується, при використанні Plategka.com комісія за здійснення платежу складе 2,5%. Мінімальна сума поповнення рахунку в обох системах - 5 грн.

Для забезпечення безпеки розрахунків в мережі Інтернет «Єдиний гаманець» використовує SSL-шифрування (безпечний канал передачі даних), захищені сесії, кешування паролей (зберігання їх у зашифрованому вигляді) і автоматичну систему безпеки. Plategka.com пройшла аудит безпеки на відповідність вимогам стандарту Payment Card Industry Data Security Standard v.1.2 (PCI DSS).

Для оплати послуг Vega через «Єдиний гаманець» абоненту необхідно зареєструватися в системі і завести свій Єдиний гаманець. Поповнити свій Єдиний гаманець можна через платіжні термінали, у відділеннях банку, платіжними картами або переводом з системи Інтернет-банкінг. Для оплати послуг через платіжну систему Plategka.com реєстрація не потрібна.

Крім цього абоненти Vega можуть оплачувати послуги зв'язку без комісії платіжною картою через web і wap-сайти Vega, а також використовуючи платіжні системи Portmone і Приват 24 (тільки платіжною картою ПриватБанку).