Vega підписала угоду про надання послуг IP-транзиту

16.12.2013

ПрАТ «Фарлеп-Інвест» (здійснює оперативний менеджмент Телекомунікаційної групи Vega) уклало партнерську угоду з компанією GTT, провайдером хмарних послуг, що надають Tier 1 IP і Ethernet рішення багатонаціональним корпораціям, за умовами якого Vega зможе надавати підключення послуг передачі даних для своїх клієнтів по всьому світу.

Співпраця з GTT сприятиме клієнт орієнтованості телекомунікаційної групи Vega - допоможе оператору забезпечити високий рівень якості та надійності послуг, а також надзвичайно швидке підключення клієнтам послуг передачі даних і IP-транзиту. Вибір GTT у якості партнера обумовлений високою надійністю компанії, масштабованістю і безпекою мережевої інфраструктури, що відповідає курсу Vega на постійний розвиток і поліпшення.

«Ми раді партнерству з Vega у наданні послуг IP-транзиту їх клієнтам, - коментує Рік Колдер, виконавчий директор і президент GTT, - Ми прагнемо допомогти нашому партнерові досягти своїх бізнес-цілей і запропонувати клієнтам високу якість безперебійного зв'язку. Ця співпраця підкреслює нашу позицію лідера в галузі надання хмарних рішень та забезпечення високої якості обслуговування наших клієнтів».

Нагадаємо, що з лютого 2013 Vega - єдиний авторизований партнер BT в Україні.