Vega надає безкоштовний Wi-Fi відвідувачам різдвяного ярмарку на Хрещатику

19.12.2016

Національний телеком-оператор Vega створив Wi-Fi зону на ярмарку «Нове Різдво на Хрещатику» біля Київського ЦУМу. Усі відвідувачі зможуть безкоштовно підключитися до Wi-Fi мережі без обов'язкової авторизації. Устаткування працює у тестовому режимі. Швидкість передачі даних може змінюватися в залежності від завантаженості каналу, але залишається вище, ніж при підключенні за технологією 3G. Тестова Wi-Fi зона на Хрещатику буде працювати до 8 січня 2017 року.

Цей проект – частина програми телеком-оператора з розвитку послуги «Vega WiFi (відкритий інтернет)». На сьогоднішній день зони бездротового доступу до мережі інтернет вже побудовані на Поштовій площі у Києві, йде тестування обладнання у ТРЦ Порт-Сіті в м.Маріуполі. Також компанія Vega підписала Меморандум про співпрацю з Одеською міською радою, частина якого – будівництво Wi-Fi зони на території споруджуваного Стамбульського парку.

«Національний телеком-оператор Vega надає комплексні телеком-рішення своїм клієнтам. Проект Vega WiFi (відкритий інтернет) – частина нашої стратегії. Таким чином, ми хочемо створити «інтернет-простір» для своїх абонентів і жителів міст присутності. Де б вони не знаходилися – у власній квартирі, міському парку або аеропорту – вони можуть отримати доступ до мережі без додаткових паролів та на хорошій швидкості», – прокоментував Мурат Чинар, Генеральний директор національного телеком-оператора Vega.