Конкурс
0 800 60 45 96

УМОВИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Приватне акціонерне товариство «Фарлеп-Інвест» з повагою ставиться до конфіденційної інформації та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» гарантує захист персональних даних будь-якої особи, що стала відвідувачем цього ресурсу та у будь-який спосіб надала персональні дані до ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

У розділах, наведених нижче, ми проінформуємо Вас про умови дотримання Конфіденційності та захисту персональних даних, а саме, яким чином ПрАТ «Фарлеп-Інвест» обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви відвідуєте сайт https://www.vega.ua або використовуєте наші послуги доступу до мережі Інтернет, Телефонії, Інтернет телебачення IPTV та інші послуги. Свобода вибору ПрАТ «Фарлеп-Інвест» повідомляє Вас про свої спеціальні пропозиції та акції, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати комерційні повідомлення від нас, Ви можете легко вказати це в будь-який час за допомогою одного з каналів зв'язку, що вказані на сторінці Контакти нашого сайту, або листом через Укрпошту - 03110, м. Київ, вул. Солом'янська, буд. 3. У найкоротший термін ми зробимо зміни відповідно до Вашого рішення.

Збір та використання персональних даних Якщо Ви хочете скористатися нашими послугами, Вам буде запропоновано ввести персональні дані, при наявності Вашої згоди, такі як ім'я та прізвище, адреса підключення, адреса електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону. Ми можемо звернутися до Вас з проханням про надання інших даних, які нам можуть бути потрібні для надання послуг на основі чинного законодавства України. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: в усній формі в центрах обслуговування абонентів ПрАТ «Фарлеп-Інвест», за телефоном через обслуговування клієнтів, у письмовому вигляді через форму заявки на перевірку технічної можливості надання послуги, а також в електронних формах в інтернет-ресурсі. Крім того, ми збираємо дані про використання наших послуг і трафік відвідування сайту https://vega.ua, «Особистого кабінету», які проходять через нашу мережу, а також відомості щодо деталізації телефонних дзвінків. Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються у базах персональних даних (БПД) інформаційних систем ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Власник БПД – ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Персональні дані використовуються в цілях виявлення Вами бажання правовідносин відповідно до укладеного між Вами та ПрАТ «Фарлеп-Інвест» договору або публічного договору оферти про надання послуг доступу до мережі Інтернет, Телефонії, Інтернет телебачення - IPTV та інших замовлених Вами послуг в компанії ПрАТ «Фарлеп-Інвест», також для перевірки можливості надання послуг ПрАТ «Фарлеп-Інвест» , податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Цивільного кодексу України, Податкового кодексу України, Статуту ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону чи будь-яка інша інформація), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на сторінці «Особистий кабінет» або у будь-який інший зручний для Вас спосіб. Спеціальні зауваження з приводу дітей Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

Ми розуміємо особливий обов'язок захищати персональні дані дітей. Ми рекомендуємо батькам чи опікунам проінструктувати своїх дітей ніколи не розкривати свої реальні імена, адреси та номера телефону в Інтернеті. ПрАТ «Фарлеп-Інвест» радить усім батькам та опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. ПрАТ «Фарлеп-Інвест» ніколи навмисно не буде збирати інформацію від неповнолітніх, не буде використовувати її. Взаємодія Інтернет-ресурсу ПрАТ «Фарлеп-Інвест» Наш сайт може містити посилання на ресурси, які не керуються ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. При використанні таких Інтернетресурсів, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності. Таємниця телекомунікаційної активності Відомості про телефонні дзвінки, трафік, електронні пошти, SMS та Вашої активності в Інтернеті на інших сайтах захищені у відповідності з законодавством. Це означає, що ПрАТ «Фарлеп-Інвест» і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікаційної активності, що регламентовано відповідними внутрішніми наказами та інструкціями. Телефонні дзвінки, які Ви здійснюєте в наш контакт-центр за номерами, які розміщені на сайті https://vega.ua, можуть бути записані з метою поліпшення якості обслуговування та послуг, що надаються ПрАТ «Фарлеп-Інвест», і в якості доказу у разі виникнення спору в рамках виконання умов договорів.

Умови конфіденційності можуть піддаватися періодичним змінам. Ми не будемо обмежувати Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності без ясно вираженої згоди. Тому, ми рекомендуємо звертатися до цих умов конфіденційності регулярно. Актуальна версія розміщена на нашому сайті та є загальнодоступною. Зверніть увагу, що в деяких обставинах ми можемо передавати зібрані через сервіси сайту дані органам державної влади відповідно до їх повноважень для виконання вимог законодавства України. Наша мета – захист ваших персональних даних. Ми впроваджуємо розумні фізичні, адміністративні й технічні засоби, які допомагають захистити ваші персональні дані від несанкціонованого доступу, використання та розголошення. Ми зобов’язуємося зберігати зібрані через цей сайт персональні дані не довше, ніж це необхідно для досягнення мети, з якою здійснюється їх збір та обробка, гарантуючи їх безпеку, обробку та зберігання відповідно до застосовних законодавчих і нормативних вимог.