Дніпропетровський колектив Vega поставив п'єсу Шевченка

13.03.2014

Телекомунікаційна група Vega в Дніпропетровську провела шевченківські читання. Також творча група Центральної філії компанії поставила п'єсу Тараса Шевченка «Назар Стодоля». Заходи були приурочені до ювілею відомого українського поета, прозаїка, художника і громадського діяча зі світовим ім'ям. У Vega працюють не просто професіонали, а люди, які цінують, пам'ятають, бережуть літературу, історію і культуру свого рідного народу. До того ж, люди творчі.

Усі ролі зіграли працівники Vega, вони ж виготовили декорації, що ілюструють етнографічні та побутові картини п'єси. Фахівці відділу обслуговування Світлана Заіченко та Юлія Іваніна стали дівчатами з Чигирина 17 століття - Стехою і Галею. Сотника зіграв начальник сектора реалізації клієнтських включень Володимир Дрозд. Спеціаліст відділу обслуговування Олена Скрипник побувала в ролі Господині. А легендарного Назара Стодолю і його друга Гната зіграли інженери Сергій Мануйленко та Євген Манько.

Компанія дякує за допомогу викладачеві Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара Любові Миколаївні Дрозд, яка підтримала ініціативу працівників Vega, організувала постановку драми. А також - тріо бандуристок Дніпропетровської консерваторії ім. М. Глінки, завдяки їх музичному супроводу був підкреслений історичний колорит п’єси.

 

Фотография 1 Фотография 2 Фотография 3 Фотография 4