Vega запускає нову IP-послугу SIP-транк

22.03.2010

Телекомунікаційна група Vega запустила нову послугу ІР-телефонії - SIP-транк (групова ІР лінія). Використання SIP-транк дає можливість підключити по одному кабелю 2 і більше ліній телефонії із загальною нумерацією та одночасно послугу доступу до Інтернет.

Послуга призначена для нових та існуючих абонентів Vega - юридичних осіб, які вже підключені до мережі Інтернет від Vega і бажають користуватися послугами телефонії з мінімальними затратами, а також для компаній, яким необхідно розвернути власну корпоративну мережу зв'язку або розширити штат працівників. SIP-транк дозволяє здійснювати перенос ліній із збереженням нумерації за наявності технічної можливості підключення, тому вона буде корисною для компаній, яким доводиться час від часу переїжджати.

«SIP-транк від Vega дає можливість надати по одному кабелю декілька десятків телефонних ліній, в залежності від пропускної здатності транспорту, - говорить директор з розвитку бізнесу телекомунікаційної групи Vega Костянтин Колесов. - Широкий вибір тарифних планів в залежності від кількості підключених телефонних ліній (від 2-х до 45-и) дозволить нашим абонентам значно заощадити на підключенні та абонентській платі, і одночасно зберегти можливість гнучкого управління своїми затратами при збільшенні штату працівників».

При організації корпоративної мережі SIP-транк дає можливість використовувати додаткові інтелектуальні сервіси: організовувати коротку телефонну нумерацію в межах компанії, створювати закриті групи абонентів, управляти вхідними викликами і т. д.

Послуга буде надаватися абонентам Vega в 19 містах України: Києві, Борисполі, Вишневому, Севастополі, Сімферополі, Ялті, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Новомосковську, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, Донецьку, Львові, Тернополі і в Івано-Франківську.