Vega запускає послуги «Оренда 1С» та «Хостинг 1С» на основі хмарних рішень

08.04.2015

Телекомунікаційна група Vega пропонує Послугу «1С» для бізнесу на основі хмарних рішень. Послуга містить два популярнi сервіси: «Оренда 1С» або «Хостинг 1С».

З квітня 2015 року Vega пропонує сервіси «Оренда 1С» і «Хостинг 1С» на основі хмарних рішень. Послуга на базі інноваційних технологій надає швидкий цілодобовий доступ до типових конфігурацій «1С: Підприємство 8» у будь-якій точці світу з будь-якого комп'ютера. Також забезпечує систематичне оновлення у відповідності до змін українського податкового законодавства. Дані клієнта знаходяться на надійних серверах, встановлених у захищеному центрі обробки даних (ЦОД) на території Німеччини. Це гарантує безпеку даних та повний контроль з боку клієнта. Щодня здійснюється їх резервне копіювання, що унеможливлює втрату інформації. Послуга«1С» стане надійним віртуальним помічником у бізнесі та суттєво підвищить ефективність роботи. Сервіс надається спільно з офіційним партнером мережі «1С: Оренда ПЗ» на українському ринку – компанією «Юнітек».

«Хмарні послуги «Оренда 1С» і «Хостинг 1С» – це сучасний європейський рівень безпеки і надійності для баз «1С» наших клієнтів, – запевнив Сергій Шульга, Генеральний директор Vega. – Наші партнери професійно підійшли до їх розробки та пропонують виключно ліцензійне забезпечення. Vega постійно вивчає потреби бізнесу й відкрита до індивідуальних умов співпраці з кожним підприємством-замовником».

«За допомогою сервісів «Оренда 1С» і «Хостинг 1С» ми робимо сучасні програмні бізнес-рішення фірми «1С» як ніколи доступними, а їх використання зручним та ефективним. Спільно зі спеціалістами Vega ми підготували цікавий комплексний продукт, який, без сумнівів, набуде популярності серед українських бізнесменів», – стверджує Сергій Данішевський, Генеральний директор «Юнітек».

Крім основних послуг, доступні пакети додаткових сервісів «Інформаційний супровід 1С» (підтримка з питань використання програм «1С») і «Бухгалтерський супровід 1С» (допомога з питань ведення бухгалтерського або податкового обліку). Також можна замовити «Індивідуальне обслуговування 1С». Після цього менеджер у зручний для клієнта спосіб допоможе з доопрацюванням програми, розробкою та обслуговуванням нетипових рішень на базі «1С», а також з питань бухгалтерського та податкового обліку.

Детальна інформація на сторінці послуги або за телефоном цілодобової служби підтримки абонентів Vega 0 800 60 00 60. Для підключення сервісу абоненту необхідно активувати його через Особистий кабінет на офіційному сайті оператора.